Web en construcció

  FITNESS

  Tecnologia i màxima personalització

  El Centre Esportiu l’Escala és un model exclusiu de centre de fitness que compta amb l’última tecnologia aportada per les millors marques del sector.

   

  A més, trobaràs un conjunt d’activitats dirigides amb grups reduïts, amb les que evitaràsles massificacions.

  SALA DE MÀQUINES

  Equipada amb les millors màquines de Technogym.

  Maquinària
  entrenaments força

  Entrenament dirigit als glutis. Pure Hip Thrust renova un exercici clàssic del fitness.

  El disseny personalitzat de l´equip Chest Press és ideal per treballar els tríceps, els deltoides i els pectorals, i converteix els entrenaments de força en una experiència senzilla, agradable i intuïtiva.

  Permet fer una àmplia varietat d’exercicis assistits. Les característiques específiques de la barra contrapesada, de moviment vertical fix, la fan perfecta tant per a principiants com per a aixecadors de peses avançats.

  Olympic Half Rack, és un equip obert de disseny elegant i resistent, amb empunyadures multiangle per a la barbeta i suport integrat per guardar la barra.

  Alterna ràpidament els moviments d’adducció i abducció per aconseguir un entrenament integral de la part superior de les cames.

  Treballa de forma òptima els isquiotibials i quàdriceps en un sol equip. Podràs utilitzar una varietat més àmplia d’exercicis amb una sola màquina.

  Ideal per treballar els músculs de les extremitats superiors i el dorsal ample de manera segura i eficaç en posició asseguda.

  La biomecànica i l’ergonomia de l’equip Leg Press et permeten enfortir les cames en una còmoda posició asseguda.

  Millora la teva tècnica de remada, la teva salut cardiovascular i la potència de tot el cos amb la màquina de rem més avançada de la història.

  La superfície esmorteïda Optimal Stride millora la sensació d’entrenament i s’adapta a la teva manera de córrer. Gaudeix el plaer d’entrenar sobre una superfície més ampla, suau i silenciosa a qualsevol velocitat.

  L’el·líptica més divertida. Troba una nova inspiració cada dia. Gràcies a la nova rampa ajustable que s’utilitza a les rutines H.I.I.T. i sessions orientades a objectius, podreu disposar de la varietat més gran d’opcions d’entrenament i nivells d’intensitat.

  ACTIVITATS
  DIRIGIDES

  Yoga, Zumba, Ciclo Indoor, Hipopressius… i moltes més! Al nostre centre gaudiràs de les millors activitats dirigides amb grups reduïts.

  ENTRENAMENTS PERSONALS

  Millora la teva condició física amb un entrenament personalitzat. El nostre entrenador físic t’ajudarà a aconseguir tots els teus objectius.

  PUJAR